3 Comments

mvp_horizontal_fullcolorPrvi dan nove godine je počeo sa mail-om od Microsofta, i naslovom “Congratulations 2012 Microsoft MVP”, odnosno obavijesti i čestitkom za dobivanje prestižne MVP nagrade! MVP se dodijeljuje pojedincima za njihov doprinost zajednici, a netko je izgleda procijenio da sam ju zaslužio, i to za područje ASP.NET/IIS-a! Vrlo sam zahvalan i počašćen, ali i motiviran da se još više trudim u svom angažmanu u lokalnoj i on-line zajednici korisnika Microsoft web tehnologija, što se nadam da ću opravdati u narednoj godini. To znači prvenstveno češće bloganje, angažman u regionalnim okvirima (Istra, primorje i Gorski kotar), suradnje sa poduzećima i obrazovnim ustanovama, i prezentacije na konferencijama. Kako je ova nagrada isključivo vezana za angažman u zajednici, stojim na raspolaganju za sve savjete i upite koji bi mogli doprinjeti tom cilju. Ali neću odbiti niti poziv na kavu i ugodno druženje;)

Comments

Comment by noobe

Čestitke na priznanju.

noobe
Comment by Zoran Bošnjak

Svaka ti čast ! Treba dosta i znanja, upornosti ali i nesebičnog rada za steći ovu titulu (koja se ne može dobiti nikakvim TestKingovima već samo znanjem)

Da li ćeš voditi koju prezentaciju na WinDaysima ?

Comment by hudo

Zoran,

hvala puno na cestitkama! Na Windaysu cu pricati o open source alatima za .NET programere (http://goo.gl/mu6IF). Nadam se da se vidimo tamo!